VIDEO Žena najbohatšieho Slováka Andreja Babiša prehovorila!

NETKY.SK • 10 Október 2013, 14:10 • 2 min
VIDEO Žena najbohatšieho Slováka Andreja Babiša prehovorila!

PRAHA – Manželka najbohatšieho Slováka Andreja Babiša, ktorý žije v Čechách prehovorila o ich vzťahu v talkšou moderátorky Jany Bürger.

slovakia

left justify in out

Monika Babišová sa s veľkopodnikateľom zoznámila v roku 1992, keď Babiš ešte pracoval ako obchodný riaditeľ Petrimexu. Randiť spolu začali až o dva roky neskôr. V tom čase zakladal Andrej Babiš firmu Agrofert.

O tom, že sa jej manžel sa stane raz miliardárom vôbec netušila. „Zaujímal ma ako človek. Nevedela som si predstaviť, že bude raz miliardár,“ povedala Monika v talkšou. Monika má s Andrejom dve deti a priznala, že o rodinu sa stará ona, pretože jej manžel neustále pracuje. Nie je však len žena v domácnosti a zaujíma sa o interiérový dizajn.

Andrej Babiš je najbohatší Slovák a je zároveň aj jediným slovenským eurovým miliardárom. Momentálne kandiduje v Českých voľbách za stranu ANO.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies