VIDEO Žena na ulici požiadala priateľa o ruku, dopadlo to strašne

NETKY.SK • 15 August 2017, 19:13 • 2 min
VIDEO Žena na ulici požiadala priateľa o ruku, dopadlo to strašne

SANTIAGO – Zamilované páry svoju lásku väčšinou spečatia manželstvom. Pred tým však jeden z dvojice musí toho druhého požiadať o ruku, čo sa nezaobíde bez obáv a napätia. Každý sa prirodzene bojí odmietnutia. Jednej čilskej dievčine sa po tomto pokuse splnila nočná mora.

slovakia

left justify in out

Ľudia vymýšľajú rôzne spôsoby, ako partnera požiadať o ruku, niekto schová prsteň do koláča, iní si vyberú romantické miesto. Nemenovaná žena z Čile si vybrala autobusovú zastávku v Santiagu.

 

Bez elegancie, na hulváta, tak nejak vyzeralo vystúpenie temperamentnej Čilanky. Nie je známe či bola opitá, no triezva by toho schopná asi nebola, kto vie. Sedela na chodníku pred autobusovou zastávkou a držala vo vzduchu zásnubný prsteň.

 

"Chceš si ma zobrať? Chceš si ma zobrať?" kričala po španielsky na svojho zahanbeného priateľa. Ten jej ticho odvetil: "Áno, láska moja a prestaň s tým divadlom.“

 

Jej sa táto odpoveď javila príliš chladná a tak sa pokúsila v mužovi vyvolať trochu vášne a nadšenia.  Keď sa načiahol za prsteňom, stiahla ho preč a opäť mu položila otázku: "Milujem ťa, vybrala som si ťa, chcem byť s tebou, tak chceš si ma zobrať? Áno alebo nie?!"

 

Mladík opäť odvetil „áno“ bez viditeľných emócií. Žena mu opäť prsteň nedala. Ešte niekoľko krát sa pokúsil prsteň uchopiť, no bol neúspešný. Nahneval sa a odišiel. Vášnivá Čilanka ostala sedieť na zastávke so zlomeným srdcom premýšľajúc, čo urobila zle.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies