VIDEO: Žena jedla hamburger a zistila, že prežúva zvyšky ľudského prsta!

NETKY.SK • 22 September 2021, 9:1 • 2 min
VIDEO: Žena jedla hamburger a zistila, že prežúva zvyšky ľudského prsta!

Žena v Bolívii zažila najväčší šok svojho života!

slovakia

left justify in out

Estefany Benitez sa  vybrala večer 12. septembra na jedno zo svojich obľúbených miest, do podniku Hot Burger v meste Santa Cruz de la Sierra.

 

 

Objednala si obľúbený hamburger, no zistila, že je v ňom niečo naviac. Benitez napísala na sociálnej sieti: „Keď som jedla, prežúvala som prst.“ Zverejnila tiež zábery prsta spolu s videami, keď čakala na rozhovor so zástupcom spoločnosti, ktorý jej povedal: „Povedz mi, prosím, čo chceš, a my ti to dáme.“

 

Možno vás zaujme: Veľký úspech pre SpaceX. Vesmírni turisti sa vrátili na Zem

 

Na záberoch bolo počuť riaditeľa podniku Hot Burger, ktorý vysvetľoval, že hamburgery prichádzajú do obchodu vopred pripravené. Tiež hovoril, že nič podobné sa im nikdy predtým nestalo. V jednom videu, ktoré bolo zobrazené viac ako 60 000 krát, Benitez hovorí: „Tu sme pri nádhernom horúcom hamburgeri, kde skončil prst." Zhrozená zákazníčka zdieľala fotografie svojho netradičného jedla.

 

img

 

Uviedla, že riaditeľ zatvoril podnik, kým tam bola, ale tvrdí, že potom otvorili, akoby sa nič nestalo. Keď sa jej príspevok stal virálnym na sociálnych médiách, hovorca spoločnosti uviedol, že išlo o „nešťastný incident“  a vysvetlil, že pracovník pri príprave mäsa prišiel o časť ukazováka.

 

img

 

Edson Claure, riaditeľ polície, miestnym médiám potvrdil, že zamestnanec firmy prišiel v práci o časť prstaNámestník ministra pre obranu užívateľa a práva spotrebiteľov rozhodol dočasne zavrieť tento podnik a udelil spoločnosti pokutu.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona