VIDEO Žena balansovala na letisku na oceľových lanách, nakoniec spadla

NETKY.SK • 19 December 2017, 10:21 • 2 min
VIDEO Žena balansovala na letisku na oceľových lanách, nakoniec spadla

Dramatická situácia sa odohrala na letisku v thajskom Bangkoku. Neznáma žena tam minulý týždeň predvádzala gymnastické kúsky na oceľových lanách. Po dvoch hodinách balansovania spadla, našťastie však do pripravených nafúknutých matracov, ktoré pod ňu dali privolaní záchranári.

slovakia

left justify in out

Podľa deníka Daily Mail tieto kúsky predvádzala Európanka vo veku 20 až 30 rokov. Na ňu vraj policajti narazili už na diaľnici, kde sa potulovala, a tak ju odviezli na policajnú stanicu na letisku. Tam im však dokázala uniknúť a následne ju už len videli, ako visí na oceľových lanách, píše server Novinky.cz.

 

Vo výškach potom balansovala nasledujúce dve hodiny. S členmi privolaného záchranného tímu odmietla hovoriť.

 

Tí však pod ňu umiestnili nafúknutý zoskokový matrac, v ktorom nakoniec aj skončila. Rozhodla sa totiž zavesiť sa iba za špičky nôh, čo však neudržala. Spadla na oceľové lano pod ňou a hoci sa ešte stihla zachytiť, sily už jej dochádzali, a tak zoskočila do pripravenej záchrannej pomôcky. 

 

Denník Daily Mail informoval, že ju následne odviezli do nemocnice. Podľa zástupcu riaditeľa letiska Kittiponga Kittikachorna tam žena aj naďalej odmietla s kýmkoľvek hovoriť a nemala pri sebe žiadne identifikačné údaje. 

 

Polícia uviedla, že na chrbte má tetovanie so znakom olympijských hier a rokom 2014, domnievajú sa preto, že žena sa mohla zúčastniť tejto športovej udalosti. Viac možno napovie prebiehajúce vyšetrovanie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona