VIDEO: Zelenského emotívny prejav dojal tlmočníčku k slzám!

NETKY.SK • 1 Marec 2022, 15:42 • 2 min
VIDEO: Zelenského emotívny prejav dojal tlmočníčku k slzám!

Prezident Volodymyr Zelenskyj informoval o neistej pozícii, v ktorej sa Ukrajina nachádza. Nemecká tlmočníčka to nezvládla. Rozplakala sa počas prenosu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Nemeckej prekladateľke sa podarilo pretlmočiť prvú časť Zelenského prejavu: „Rusko je na ceste zla, Rusko musí stratiť svoj hlas v OSN. Ukrajina, určite vieme...“ prerušila prekladanie a bolo počuť vzlyky. Mikrofón stíchol. Žena sa pokúsila zhlboka nadýchnuť a pokračovať a divákom jednoducho povedala "prepáčte“.

 

 

Prezident Zelenskyj povedal: „Noc bola ťažká. Ľudia povstali, aby bránili svoj štát a ukázali svoju pravú tvár. Toto je teror. Chystajú sa ešte viac bombardovať naše ukrajinské mestá. Ešte zákernejšie sa chystajú zabíjať naše deti. Toto je zlo, ktoré prišlo do našej krajiny a musí byť zničené."  Video sa stalo virálnym a valcuje sociálne siete.

 

Prečítajte si: AKTUALIZÁCIA - VIDEO: Bieloruskí vojaci prekročili ukrajinské hranice



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies