VIDEO Zbesilá jazda opitého šoféra pri Komárne!

NETKY.SK • 19 September 2014, 15:00 • 2 min
VIDEO Zbesilá jazda opitého šoféra pri Komárne!

BRATISLAVA – Nezodpovedný vodič! Na portály YouTube sa objavilo video z utorka, ktoré zachytáva vodiča Škody Fabia s komárňanským EVČ ako na mol opitý ohrozuje svojou jazdou nielen seba, ale aj ostatných členov premávky.

slovakia

left justify in out

Podľa autora videa mal vodič viac ako dve promile. Na záberoch je vidieť ako nedokáže udržať vozidlo v pravom jazdnom pruhu počas celej cesty. No aj napriek tomu si dovolil niekoľko manévrov, pri ktorých riskoval životy ostatných.

 

Podľa našich informácií vodič auta, ktorý opitého šoféra natáčal zalarmoval políciu, ktorá opitého cestného piráta zadržali v dedine a skončil v cele predbežného zadržania v Komárne.

 

 

Za jazdu pod vplyvom alkoholu hrozí vodičovi finančná pokuta od 200 do tisíc eur a odobratie vodičského preukazu až na 5 rokov. V niektorých prípadoch aj ročný pobyt za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona