VIDEO Zaujíma vás, ako to vyzerá keď je upratovačka v hotelovej izbe?!

NETKY.SK • 10 November 2014, 17:30 • 2 min
VIDEO Zaujíma vás, ako to vyzerá keď je upratovačka v hotelovej izbe?!

NEW YORK – Napadlo vás niekedy, ako to vyzerá vo vašej hotelovej izbe, keď sa tam nachádza upratovačka? Jeden z ubytovaných ju natočil na skrytú kameru a bol veľmi prekvapený, čo sa diali v jeho izbe.

slovakia

left justify in out

Väčšina z nás si myslí, že naše osobné veci sú počas upratovania v hotelovej izbe v bezpečí. Ale upratovačky sú iba ľudia, a tak nedokážu odolať preskúmaniu celej izby.

 

Zákazník nemenovaného amerického hotela si na jednu upratovačku posvietil a nastražil na ňu skrytú kameru. Podľa autora videa ide o hotel dobrej značky.

 

Zamestnankyňa hotela najskôr pozrela zásielku, ktorú muž obdržal. Potom sa vrhla na hraciu konzolu a popozerala si aké hry sú k dispozícii. Potom ju zaujal tablet, avšak zistila že je zaheslovaný, rovnako pochodila aj pri laptope.

 

Napriek tomu, že prelustrovala všetko čo sa dalo, z izby nič nezobrala. Oveľa viac zarážajúce je, že v rukaviciach, s ktorými umyla záchod potom ustlala posteľ.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies