VIDEO Zaparkovali autá a išli na festival: Keď sa vrátili, boli zhrození

NETKY.SK • 8 Február 2016, 16:04 • 2 min
VIDEO Zaparkovali autá a išli na festival: Keď sa vrátili, boli zhrození

BRATISLAVA - Veľká záchranná akcia sa uskutočnila cez víkend na jazere v americkom štáte Wisconsin, kde záchranári museli prísť na pomoc, nie však ľuďom, ako je zvykom, ale autám.

slovakia

left justify in out

S nedostatkom voľných parkovacích miest si návštevníci populárneho zimného fistivalu poradili po svojom. Využili zamrznutú hladinu jazera Lake Geneva. Vodiči približne 20 átu si však neuvedeomili riziko spojené s parkovaním na zamrznutom jazere.

 

 

Takto do dopadlo!

 

To, čo vyzeralo, že bude super nápad, sa bohužiaľ skončilo veľkým problémom. Autá sa začali postupne potápať, pretože teplota začala stúpať a zamrznuté jazero váhu áut neunieslo a to spôsobilo, že sa začali prepadať pod hladinu, uviedol portál Fix News.

 

 


Návštevníci boli upozornení organizátormi.   Keď sa majitelia áut vrátili na parkovisko neverili vlastným očiam. Niektorá  nich zostali šokovaná, nakoľko s takýmto niečím vôbec nerátali. Organizátori zároveň privolali aj hasičov a odťahovacie spoločnosti. Hasičom sa nakoniec podarilo zachrániť všetky vozidlá, ktoré smerovali rovno do servisu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona