VIDEO: Zabudnite na vejár, pod košeľou môžete mať klimatizáciu!

NETKY.SK • 31 Júl 2019, 09:56 • 2 min
VIDEO: Zabudnite na vejár, pod košeľou môžete mať klimatizáciu!

Rozmýšľate, ako prežiť horúčavy bez ujmy na zdraví a dobrých vzťahoch s kolegami či rodinnými príslušníkmi? Zdá sa, že riešenie je na svete!

slovakia

left justify in out

Každý z nás určite vie, že také „tridsiatky“ dajú poriadne zabrať nielen nášmu organizmu, ale aj psychike. Najmä, ak ich prežívame v pracovnom prostredí alebo popri inej nevyhnutnej a vyčerpávajúcej činnosti. Pokiaľ sedíte v kancelárii s klimatizáciou, večné hádky s kolegami ohľadom nastavenia teploty vám zrejme cudzie nie sú. Ak také šťastie nemáte a musíte si horúčavu „odžiť“ naplno, pravdepodobne máte pocit, že ste už na pokraji síl. Všetky tieto problémy by ale mohla vyriešiť táto vecička!

 

img

 

Spoločnosť Sony prišla s veľmi zaujímavou pomôckou, ktorá bude najbližšie roky čoraz aktuálnejšia. Je ňom takzvaná osobná klimatizácia! Pod týmto pojmom si môžeme predstaviť zariadenie, ktoré sa vsunieme do vrecka na svojom oblečení, čím si zabezpečíme príjemné ochladzovanie tela.

 

Reon Pocket, ako vreckovú prenosnú klimatizáciu spoločnosť nazvala, môže byť vaším nenahraditeľným spoločníkom aj počas tých najteplejších dní pri všetkých činnostiach, ktoré vykonávate. Má totiž len 85 gramov, a tak by pre nikoho nemala byť nadmernou záťažou. No a keď sa leto skončí a vám bude pre zmenu zima, môže poslúžiť aj ako osobný radiátor. Okrem chladenia totiž dokáže aj hriať.

 

Tento zaujímavý vynález momentálne na trhu ešte nenájdeme, spoločnosť Sony ho plánuje dať do predaja v priebehu budúceho roka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies