VIDEO Za zmiznutie desaťtonového manga môže sieť reštaurácií

NETKY.SK • 25 Február 2014, 15:21 • 2 min
VIDEO Za zmiznutie desaťtonového manga môže sieť reštaurácií

BOWEN - K zmiznutiu desať metrov vysokého a desať ton vážiaceho manga zo sklolaminátu, ktoré slúži ako turistická atrakcia v austrálskom mestečku Bowen, sa prihlásila medzinárodná sieť reštaurácií Nando’s.

slovakia

left justify in out

Mango zmizlo v noci z nedele na pondelok spred miestneho turistického informačného centra, pričom bezpečnostné kamery zaznamenali šesť neznámych osôb s ťažkou technikou. O zmiznutí atrakcie informoval médiá predseda miestnej turistickej agentúry Paul McLaughlin, ktorý však vyjadril nádej, že mango sa čoskoro objaví. Od začiatku pritom nebolo isté, či šlo o krádež alebo iba o snahu získať publicitu, nakoľko krádež nikto nenahlásil, a polícia preto prípad nevyšetrovala. 

 

Dnes ráno potom jeden z miestnych obyvateľov zavolal do rádia ABC a oznámil, že mango našiel ukryté v kríkoch za informačným centrom. Následne sa k zmiznutiu prihlásila spomínaná sieť reštaurácií Nando’s, ktorá je klientom miestnej turistickej agentúry.

 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies