VIDEO Z kocúra bez predných nôh sa stala celebrita

NETKY.SK • 23 Apríl 2018, 15:35 • 2 min
VIDEO Z kocúra bez predných nôh sa stala celebrita

BANGKOK - Dnes sedemročný kocúr Able žije spokojne so svojím majiteľom Wralai Malrucatanonom v Bangkoku. Za sebou má však dosť drsný osud. Ako šteňa ho zasiahol elektrický prúd a prišiel okrem iného aj o obe predné končatiny. So svojím handikepom sa však dokázal vyrovnať a dnes je z neho sledovaná celebrita.

slovakia

left justify in out

Keď bol Able malý, snažil sa chytiť na streche domu vtáka. Pritom sa omylom dotkol elektrických drôtov. Pre zranenia, ktoré si spôsobil, musel podstúpiť náročnú operáciu, pri ktorej prišiel o chvost a konečník a veterinári mu tiež amputovali predné nohy, píše server novinky.cz.

 

Terajší majiteľ si kocúrika adoptoval pred šiestimi rokmi. Hneď od začiatku ho začal fotiť a natáčať a vytvoril mu účet na sociálnej sieti. Ten teraz sleduje 91-tisíc nasledovníkov. Okrem Abla tam môžu ľudia vidieť aj ďalšie dve mačky Fin Fin a Ginny. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies