VIDEO Youtuber si zacementoval hlavu do mikrovlnky. Zachraňovali ho nahnevaní hasiči

NETKY.SK • 11 December 2017, 18:14 • 2 min
VIDEO Youtuber si zacementoval hlavu do mikrovlnky. Zachraňovali ho nahnevaní hasiči

Pre sledovanosť urobia čokoľvek. Na tom je založených množstvo kanálov na youtube vrátane kanálu TGFbro. Niektorí z nich však natáčajú videá, ktoré by mohli ašpirovať na Darwinovu cenu. Podarilo sa to aj Jimmymu Swinglerovi, ktorý si minulý týždeň nechal zacementovať hlavu v mikrovlnnej rúre a zachraňovať ho museli hasiči.

slovakia

left justify in out

Nebezpečný kúsok začali mladíci natáčať v stredu popoludní. Swingler si na ochranu nasadil na hlavu igelitový sáčok a do úst si vložil trubičku na dýchanie, píše server Novinky.cz. Potom strčil hlavu do mikrovlnnej rúry, ktorú jeho priatelia naplnili cementovou zmesou.

 

Lenže dýchacia trubička sa začala upchávať a Swingler sa chcel dostať von. Priatelia nemohli s rýchle tuhnúcou hmotou robiť nič, a tak krátko pred druhou zavolali na tiesňovú linku. Do garáže vo Wolverhamptone dorazila pätica hasičov, ktorá uviaznutého muža začala vyslobodzovať. Trvalo to viac než hodinu.

 

img

 

"Akokoľvek vtipné to možno bolo, tento mladík sa mohol udusiť alebo vážne zraniť," povedal veliteľ zásahu Shaun Dakin. Hasiči najprv pomocou šrubováka vysekali dieru, aby mohol dýchať. "Museli sme postupovať maximalne opatrne, pretože sme sekali blízko hlavy," povedal Dakin.

 

Potom začali hasiči opatrne rozrezávať mikrovlnku. "Z tohto sme naozaj neboli nadšení," zdieľalo neskôr fotku na sociálnej sieti celé hasičské oddelenie. "Toto je presne ten typ volania, kvôli ktorému sme mohli chýbať inde pri inom nešťastí," dodal naštvaný Dakin.

 

Youtuberov, ktorí sa hasičom ospravedlňovali, to však určite nezastaví. Už teraz má video vyše tri milióny zhliadnutí a o to predsa išlo.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies