VIDEO Youtuber sa o zlú skúsenosť podelil už počas letu. Posádka sa mu za to pomstila

NETKY.SK • 29 November 2018, 21:06 • 2 min
VIDEO Youtuber sa o zlú skúsenosť podelil už počas letu. Posádka sa mu za to pomstila

Naozaj zlú skúsenosť v lietadle prežil blogger Josh Cahill. Zákaznícky servis mu na linke Malaysia Airlines z Kuala Lumpuru do Londýna prišiel nedostatočný, a tak sa o zážitok ešte v priebehu letu podelil na Instagrame. Lenže posádka si jeho príspevok všimla a kritiku mu dala poriadne zožrať.

slovakia

left justify in out

Vedenie spoločnosti sa za celý incident ospravedlnilo, napísal server Indy 100. Cahill o rôznych leteckých spoločnostiach natáča recenzné videá na YouTube. Zážitok z letu s Malaysia Airlines pre neho bol ale natoľko silný, že sa o neho chcel podeliť už v priebehu cesty aspoň na Instagramu.

 

"Som v polovici cesty do Londýna a už teraz môžem povedať, že toto je najmenej uspokojivý let za celý rok. Je tu veľmi nevľúdny personál (kam sa podela malajzijská pohostinnosť?), Palubná televízia je rozbitá (požiadal som posádku, či by to mohla opraviť, ale bez odozvy), vďaka čomu strávim 13 hodín bez zábavy," napísal Cahill na Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My recent trip on @malaysiaairlines was probably the worst flight of my life. Literally nothing was working on the plane and after sharing my thoughts on Instagram the crew would deny me service, bully me throughout the flight and even the CEO was all fine with it. Stay tuned for next weeks review of my Horror flight on Malaysia Airlines. . #gotravelyourway #avgeek #aviationgeek #instagramaviation #businesstraveller #instaplane #aviationlovers #luxurytravel #businessclass #aviation4u #firstclasstravel #airlinegeeks #aviationdaily #aviationdaily #aviationblogger #bloggerlife #youtuber #joshcahill #malaysia #malaysiaairlines #kualalumpur #london #izhamismail

Príspevok, ktorý zdieľa Josh Cahill (@gotravelyourway),

 

Dodal, že otrasné bolo aj jedlo a celkový dojem nie je príliš dobrý. Aby trochu zmiernil kritiku, napísal, že Malajzia bude aj naďalej jeho obľúbenou krajinou.

 

Ospravedlnil sa aj šéf spoločnosti 

 

Keďže vo svojom príspevku pridal aj hashtag označujúci aerolinku, netrvalo dlho a informácie o recenzii sa dostali aj k posádke lietadla.

 

Kapitán upozornil personál, ktorý sa Cahilla prišiel opýtať, prečo niečo také napísal a prečo sa sťažuje. "Potom ma začali ignorovať a neponúkli mi ani vodu. Chceli, aby som prestal nakrúcať, inak ma už neobslúžia," uviedol pre News.com.au mladík.

 

S ukončením filmovania nakoniec súhlasil. V Londýne na neho však už čakal zástupca aeroliniek, aby sa mu za zlú skúsenosť ospravedlnil.

 

Následne dostal ešte niekoľko ospravedlnení na e-mail, vrátane ospravedlnenia od výkonného šéfa spoločnosti Izhama Ismaila. Podľa Cahilla si boli zamestnanci aeroliniek istí tým, kto je, a že o nich natočí na YouTube video, ktoré ich negatívne vykreslí.

 

"Bolo jasné, že mi chcú zabrániť v natáčaní, aby som im neurobil zlú reklamu. V tomto roku som zažil podobne neuspokojivý let a následne si video prezreli milióny ľudí. Podľa mňa sa niečoho podobného aerolinky báli," myslí si Cahill.

 

Recenziu mladík rovnako natočil a o celkovú skúsenosť sa podelil. Malaysia Airlines potom k incidentu vydala vyhlásenie, kde sa mužovi ospravedlnili. "Ceníme si kvality našich služieb a je nám ľúto, ak štandardy klesnú pod očakávanú úroveň. Akonáhle sme sa dozvedeli, čo sa pánovi Cahillovi stalo, kontaktovali sme ho a ponúkli mu plnú refundáciu jeho cesty. Berieme celú situáciu veľmi vážne."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies