VIDEO Yotuberka zažila horor: Vďaka farbe prišla o všetky vlasy!

NETKY.SK • 9 November 2017, 15:30 • 2 min
VIDEO Yotuberka zažila horor: Vďaka farbe prišla o všetky vlasy!

Mladá youtuberka si chcela zafarbiť vlasy, no neprečítala si návod.

slovakia

left justify in out

Hannah Forcier je známa youtuberka, ktorá pochádza z Los Angeles. Natáča rôzne videá, ktoré zverejňuje na internete. Vďaka nim má už viac ako 115-tisíc fanúšikov. Hovorí, že z času na čas dostane dobrý nápad a len ho dá do audiovizuálnej podoby. Je veľmi rada, že tým zabáva svojich sledovateľov.

 

Jej posledné video bolo však trošku z iného súdka. Otvorene sa v ňom totiž priznáva k nehode, ktorá sa jej nedávno stala a spôsobila jej nemalú ujmu. Neubránila sa ani slzám. Žiaľ, zavinila si to sama, pretože nevenovala dostatočnú pozornosť návodu na použitie.

 

Hannah sa rozhodla otestovať nový výrobok na tónovanie vlasov, s ktorým nemala skúsenosti. Predpokladala, že nemôže fungovať inak ako iné bežne dostupné výrobky podobného druhu, preto ho použila štandardným spôsobom bez toho, aby si prečítala návod. A to bola osudová chyba.

 

Youtuberka si počas sprchovania naniesla tento produkt na hlavu a po 20 minútach, keď si ho išla zmyť, cítila, ako jej po chrbte padajú celé pramene vlasov. Áno, Hannah ostala holohlavá. Na Výrobku sa totiž uvádzalo, že sa nesmie používať na bielené vlasy. To však prehliadla.

 

Mladá žena sa na seba nemohla ani pozrieť. Bola v šoku. Najskôr si myslela, že si dá vlasy predĺžiť, no nakoľko svoje mala veľmi krátke, nebolo to možné. Zúfalá teda siahla po parochni, ktorú bude musieť nosiť niekoľko mesiacov, až kým jej kadere nedorastú.

 

Jej video má teraz slúžiť ako varovanie pre ostatných, ktorí by radi zaexperimentovali s účesom. Nikdy neskúšajte nové produkty bez toho, aby ste boli presne oboznámení o tom, ako ich použiť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies