VIDEO WTA: Kuriózny rozhovor Muguruzovej s trénerom: Viem všetko, nechcem zomrieť na kurte

NETKY.SK • 26 Február 2016, 12:14 • 2 min
VIDEO WTA: Kuriózny rozhovor Muguruzovej s trénerom: Viem všetko, nechcem zomrieť na kurte

DUBAJ - Pravidlo o povinnom mikrofóne na kurte pri koučovaní počas zápasov v ženskom tenise nezriedka prináša kuriózne poznatky o komunikácii trénerov s hráčkami.

slovakia

left justify in out

"Povedz mi niečo, čo neviem!" nabádala španielska finalistka vlaňajšieho Wimbledonu Garbine Muguruzová-Blancová Francúza Sama Sumyka vo štvrtok v zápale štvrťfinálového boja v katarskej Dauhe. "Zdá sa, že vieš všetko," odvrkol kouč. "Samozrejme," stupňovala konflikt zverenkyňa.

 

Sumyk sa snažil vrátiť do konštruktívnej roviny: "Petkovicová vkladá dušu do každej loptičky. Aspoň sa snaž o rovnaký prístup." Muguruzová-Blancová trucovala už v rodnom jazyku: "Nebudem. Nechcem zomrieť na kurte." Keď sa kouč ironicky spýtal, či Španielka robí predstavenie pre divákov v jej krajine, Muguruzová-Blancová odhodila fľašu s nápojom a Sumyk už bez slova odkráčal nazad na tribúnu. Video sa objavilo na webe. Nemka Andrea Petkovicová zvíťazila 6:1, 5:7, 6:2, v piatkovom semifinále bude hrať s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies