VIDEO Wozniacka Isnerovi: Nabudúce nemeškaj

NETKY.SK • 2 September 2015, 15:17 • 2 min
VIDEO Wozniacka Isnerovi: Nabudúce nemeškaj

NEW YORK - Dánska tenistka Caroline Wozniacka sa postarala o milé spestrenie tlačovej besedy domáceho Johna Isnera počas US Open v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Keď prišla v stanovenom čase do vyhradenej miestnosti a spovedaný ju - aj verbálne - zaregistroval v úzadí, so smiechom ho pokarhala: "Len preto, že sa ti darilo na prípravných turnajoch a atakuješ Top 10, ešte nemusíš blokovať moju naplánovanú tlačovku. Privítala by som, ak by si prichádzal načas. Nie som tu na zábavu."

Dlháň Isner v podobne frivolnom tóne prijal výzvu: "Teraz, keď som blízko k hornej desiatke rebríčka, Caroline sa už so mnou baví. Kým som bol niekde na 90. mieste, len okolo mňa prechádzala. Myslím si, že ak budem mať jednociferné renkingové postavenie, vzbudím trochu jej pozornosti. Taký je môj cieľ." Video sa objavilo na internete.

 


 

 

Američan v utorok v 1. kole zdolal Tunisana Maleka Jaziriho 6:2, 6:3, 6:4. Wozniacka si poradila s domácou držiteľkou voľnej karty Jamie Loebovou ešte jednoznačnejšie 6:2, 6:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies