VIDEO Wimbledon: Djokovič nakričal na podávačku lôpt, chce sa ospravedlniť

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 14:22 • 2 min
VIDEO Wimbledon: Djokovič nakričal na podávačku lôpt, chce sa ospravedlniť

LONDÝN - Srbský tenista Novak Djokovič tretí raz za štvrť roka vystrašil dorast na kurte, ktorý sa stará o zásobovanie hráčov loptičkami či podávanie uteráka.

slovakia

left justify in out

V utorok počas dohrávky wimbledonského osemfinále proti Juhoafričanovi Kevinovi Andersonovi (6:7 /6/, 6:7 /6/, 6:1, 6:4, 7:5) za stavu 2:3 a 30:30 pri jeho podaní v rozhodujúcom sete líder svetového rebríčka zrúkol v blízkosti dievčaťa, ktoré tým podľa Daily Mail dostal na pokraj plaču.

 

 

Rovnaký zdroj pridal video aj sériu fotografií z incidentu a uviedol, že 28-ročný Belehradčan neskôr interpretoval svoj hnev ako smerujúci na seba samého, nie na inú osobu. Zároveň vyjadril vôľu ospravedlniť sa. Pre Djokoviča by to nebolo nič nové. Verejne sa prostredníctvom videa zaveseného na YouTube kajal, keď v apríli nechtiac vydesil zberača loptičiek počas finále proti Britovi Andymu Murraymu (7:6 /3/, 4:6, 6:0) v americkom Miami na Floride. 

 

Navyše, začiatkom júna počas finále parížskeho Roland Garros proti Švajčiarovi Stanovi Wawrinkovi (6:4, 4:6, 3:6, 4:6) po prehre v druhom sete naštvane praštil raketu o parížsku antuku, pričom iba tesne netrafil zberača.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies