VIDEO Vyšiel trailer na najstrašidelnejší horor všetkých čias

NETKY.SK • 10 August 2015, 10:37 • 2 min
VIDEO Vyšiel trailer na najstrašidelnejší horor všetkých čias

VIEDEŇ – Trailer na nový film s názvom „Goodnight Mommy“ nazvali filmoví odborníci „najstrašidelnejším všetkých čias“. A majú pravdu.

slovakia

left justify in out

Rakúsky horor, ktorý mal premiéru na Benátskom filmovom festivale je jeden z tých filmov, ktorý má dvoch režisérov – Severina Fialu a Veroniku Franzovú, pretože dvaja režiséri znamenajú ešte viac strašidelných scén. Hlavnými hviezdami sú Susanne Westová, Elias a Lukas Schwartzovci.

 

Predtým, než si pozriete trailer, prečítajte si o čom je film:

 

„V opustenom dome na dedine deväťročné dvojčatá očakávajú návrat svojej matky. Keď sa vráti domov, celá zabandážovaná po plastickej operácii, nič nie je ako predtým a deti začínajú mať podozrenie, či je táto žena vôbec ich matkou,“ píše filmový portál IMDB.

 

Varovanie, ak si pozriete tento trailer, nezaručujeme, že sa túto noc dobre vyspíte.

 

 

„Násilie je v tomto filme extrémne brutálne. Niekoľko ľudí dokonca opustilo počas filmu kinosálu. Ale fanúšikovia hororov, tento film musia jednoznačne vidieť,“ píše sa na internete v jednej z recenzií.

 

V Amerike by mal mať tento film premiéru 11. septembra, o tom, či bude aj na Slovensku zatiaľ nevieme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona