VIDEO Vydesená Kim Kardashian: Napadol ju bývalý novinár!

NETKY.SK • 26 September 2014, 11:56 • 2 min
VIDEO Vydesená Kim Kardashian: Napadol ju bývalý novinár!

PARÍŽ – Takto sa ešte v živote nebála! Kim Kardashian (33) spôsobuje chaos všade, kde sa pohne. Jej bodyguardi mali v Paríži plné ruky práce.

slovakia

left justify in out

Americká televízna celebrita Kim Kardashian West sa stala ďalšou obeťou žartov bývalého reportéra Vitalija Seďuka. Ukrajinec, ktorý je známy tým, že si strieľa z rôznych známych osobností, schmatol 33-ročnú rodáčku z Los Angeles za nohy, keď vystupovala z auta. Manželke rappera Kanyeho Westa sa však s pomocou bodyguarda podarilo udržať rovnováhu a nespadnúť. Incident sa odohral počas Parížskeho týždňa módy, ktorý sa začal 23. septembra a potrvá až do 1. októbra.

 

"Dúfam, že Kim je v poriadku a že sa na mňa nebude hnevať, pretože som ju nechcel zraniť. Kanye je šťastný muž, Kim je bohyňa!“ vyjadril sa Seďuk pre portál MailOnline a dodal, že takýmto spôsobom chcel vyjadriť svoj nesúhlas s tým, že mu zakázali vstup do Spojených štátov amerických. Súd sa pre takýto krok rozhodol práve preto, že podobné žarty vykonal v minulosti aj na Bradovi Pittovi, Leonardovi DiCapriovi, Bradleym Cooperovi či Americe Ferrere. Obeťami jeho vtipov sa stali aj speváčka Adele či herec Will Smith. 

 

 

 

Kim Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal televíznu celebritu o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra. Predsvadobné oslavy sa uskutočnili 23. mája na francúzskom Zámku vo Versailles, samotná svadba sa konala o deň neskôr v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies