VIDEO Vybrané kiná uvedú prelomový koncert Rolling Stones: Havana Moon

NETKY.SK • 10 Október 2016, 17:33 • 2 min
VIDEO Vybrané kiná uvedú prelomový koncert Rolling Stones: Havana Moon

BRATISLAVA - Prelomový koncert legendárnej britskej rockovej skupiny Rolling Stones uvedú v utorok 11. októbra o 20.30 h vybrané kiná na Slovensku. Na filmovom plátne si diváci budú môcť vychutnať marcové vystúpenie kapely v kubánskej metropole Havane, ktoré prekonalo všetky rekordy. Koncert, ktorý sa konal 25. marca, mal do hlavného mesta prilákať až pol milióna Kubáncov aj zahraničných fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Havana Moon je záznamom zhruba dvojhodinového historického a jediného koncertu Rolling Stones na Kube, kde boli zahraničné rockové kapely desiatky rokov zakazované. Režisér Paul Dugdale zachytil v zázname tohto epického živého koncertu jednej z najväčších kapiel hudobnej histórie hity ako Jumpin' Jack Flash, Angie, It's Only Rock'n'Roll, Gimme Shelter, Honky Tonk Women, Brown Sugar či (I Can' Get No) Satisfaction. Koncert kapely, ktorá je na scéne od roku 1962, nakrútili na konci América Latina Olé Tour 2016.

 

Film obsahuje aj exkluzívny úvod v podaní samotného frontmana kapely Micka Jaggera a ostatných členov kapely pre publikum v kinách. "Tento rozhovor bude s českými titulkami," TASR informovala Barbora Menzl Drobná zo spoločnosti Cinemax, ktorá snímku uvedie v kinách v mestách Banská Bystrica, Bratislava, Dunajská Streda, Košice, Nitra, Poprad, Prešov, Skalica, Trenčín, Trnava Arena a Žilina.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies