VIDEO Výber dovolenky neodkladajte, najlepšie destinácie sú takmer vybukované

NETKY.SK • 10 Júl 2017, 15:47 • 2 min
VIDEO Výber dovolenky neodkladajte, najlepšie destinácie sú takmer vybukované

BRATISLAVA – Ešte ste sa nerozhodli kam sa vyberiete na letnú dovolenku? Momentálne by ste už nemali váhať ani minútu, ponuka destinácii sa neustále zužuje.

slovakia

left justify in out

Keďže je letná sezónna je v plnom prúde, zaujímalo nás, kde Slováci najradšej trávia svoje letné dovolenky v zahraničí. Ako veľmi dovolenkárov ovplyvnil výber dovoleniek s prihliadnutím na minulé roky, ktoré sa niesli v znamení teroristických útokov na hotelové rezorty alebo migračnú vlnu.

 

Sú miesta na ktoré si prichádzajú ľudia oddýchnuť zabezpečené, aby sa neopakovali nešťastné udalosti z minulých rokov? Kedy sa Slováci rozhodujú o termíne a mieste dovolenky na rozdiel od iných krajín. Preferujeme výber svojej dovolenky už začiatkom roka, kedy je ponuka naozaj bohatá a je naozaj z čoho alebo práve naopak, vyberáme z ponúk tzv. last minute pobytov?

 

Akým miestam v Európe sa z bezpečnostného hľadiska tento rok radšej vyhnúť a ktoré destinácie vychádzajú cenovo najlepšie, sme sa spýtali riaditeľa predaja Kartagotour Mgr. Juraja Sliackeho. Viac sa dozviete v priloženom videu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies