VIDEO Vrana ukradla žene platobnú kartu priamo z automatu

NETKY.SK • 29 Máj 2018, 09:19 • 2 min
VIDEO Vrana ukradla žene platobnú kartu priamo z automatu

TOKIO - V ríši zvierat sa za zlodejky zvyčajne považujú straky. Ako sa však zdá, ani vrany im nemajú čo vyčítať. Jednu z nich natočili v tokijskom metre, ako ukradla cestujúcej platobnú kartu z automatu na lístky. Na strechách neďalekých budov potom objavili množstvo ďalších kariet, napísala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Zábery natočila pasažierka v stanici metra Kinshicho. Na nich je vidieť ako vták poskakuje po automatoch na lístky a zobákom kliká na monitory. V okamihu, keď z vedľajšieho stroja vyjde jednej cestujúcej platobná karta, vrana sa jej okamžte zmocní. Jej majiteľka sa len bezmocne prizerá.

 

Tamojšie médiá informovali, že nejde o ojedinelý prípad, píše server novinky.cz. Na strechách okolitých budov patriacich k autobusovej stanici vraj našli množstvo iných ukradnutých kariet. Na ďalší lup sa však už zlodejka nevypraví. Muž žijúci neďaleko stanice ju vraj chytil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies