VIDEO Vonnová oslávila narodeniny pri bowlingu s Hamiltonom

NETKY.SK • 20 Október 2016, 15:09 • 2 min
VIDEO Vonnová oslávila narodeniny pri bowlingu s Hamiltonom

SÖLDEN - Zatiaľ čo jej súperky finišujú s prípravami na úvodné preteky Svetového pohára v rakúskom Söldene, Lindsey Vonnová oslávila 32. narodeniny relaxovaním pri bowlingu aj so svojím dobrým priateľom Lewisom Hamiltonom.

slovakia

left justify in out

Štvornásobná víťazka alpského Svetového pohára a o rok mladší trojnásobný majster sveta v efjednotke sa už dlhší čas stretávajú, ale zatiaľ popierajú špekulácie o spoločnom randení. "Je to len môj rýchly kamarát," cituje Vonnovú portál TMZ, ktorý priniesol krátke video, ako Američanka odpálila bowlingovú guľu a mala obuté topánky s vysokými podpätkami.

 

Vonnová a Hamilton strávili počas uplynulej zimy spolu niekoľko prázdninových dní, keď lyžovali a snoubordovali.

 

Američanka sa v súlade so svojimi letnými úvahami rozhodla vynechať začiatok novej zjazdárskej sezóny v Európe, čiže okrem ouvertúry v obrovskom slalome na ľadovci v Söldene bude chýbať aj v novembri na prvom slalomovom podujatí vo fínskom Levi. Obhajkyňa malého glóbusu za zjazd sa chce v začínajúcej sa sezóne sústrediť už iba na rýchlostné disciplíny. "Som sklamaná, že do Söldenu necestujem, ale moje ciele pre túto sezónu sú zamerané na zjazd a super G," napísala Lindsey Vonnová na svojom verifikovanom profile na sociálnej sieti Facebook.

 

 

 

Stále platí, že Američanka nehodlá ukončiť kariéru skôr ako v roku 2019. Na konte má 76 triumfov v pretekoch Svetového pohára a vládne histórii ženského zjazdového lyžovania. Jedným z jej zatiaľ nenaplnených cieľov zostáva dostihnutie švédskej legendy Ingemara Stenmarka, ktorý je s 86 víťaznými pretekmi absolútnym lídrom histórie bojov o krištáľové glóbusy. Olympijská šampiónka v zjazde z Vancouveru 2010 rovnako túži po účasti na ZOH 2018 v kórejskom Pjongčangu, keďže jej cestu do Soči 2014 zhatilo zranenie kolena. "Ísť ešte na olympijské hry znamená jazdiť dve sezóny," prezradila Vonnová ešte pred niekoľkými mesiacmi pre denník Washington Post.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies