VIDEO Vojna v slovenskom hip-hope pokračuje: Moloch vracia Rytmusovi úder!

NETKY.SK • 19 November 2013, 12:30 • 2 min
VIDEO Vojna v slovenskom hip-hope pokračuje: Moloch vracia Rytmusovi úder!

BRATISLAVA – Na slovenskej hip-hopovej scéne bol chvíľu pokoj, ale petržalský rapper Denis Domaracký (29) alias Moloch Vlavo sa rozhodol, že si opäť rypne do svojich kolegov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Moloch si rovnako ako v predošlom jeho videu zobral na paškál Patrika „Rytmusa“ Vrbovského (36). Označil ho za trpaslíka, škriatka, krpca, gigola a okrem toho ho častoval aj mnohými inými vulgárnymi pseudonymami. Na začiatku videa, ktoré sa rovnako ako to predošlé takmer celé odohráva v aute, Moloch telefonuje s Rytmusom. V telefonáte piešťanský rapper povedal svojmu petržalskému kolegovi, že si ho cení a celý telefonát sa niesol v priateľskom duchu. Moloch týmto telefonátom jednoznačne poukazuje na dve dváre Rytmusa.

Po telefonáte sa video presunulo do auta, kde Moloch začal „nakladať“ na Rytmusa. Podľa neho jeho piešťanský kolega nie je originálny a nerobí hudbu zo srdca, ale len pre peniaze. Obvinil ho dokonca aj z toho, že kopíruje amerických rapperov najmä Jima Jonesa. „Ako si sa snažil 100% skopírovať tú skladbu Verejný nepriateľ s Jimom Jonesom, na to sa pozri. Nie si až tak dobrý,“ hovorí vo videu Moloch o Rytmusovi.

Jim Jones

img

Vo videu, ktoré trvá takmer 15 minút Moloch okrem Rytmusa spomenul aj Romana Grigelyho, ktorý vystupuje pod pseudonymom MOMO. Ten podľa Molocha nevie kam sa má zaradiť a skáče od rappera k rapperovi. Vytiahol aj to, ako mu pomohol s jeho albumom a takisto ako chcel od neho, aby mu narappoval skladbu na jeho CD. „Ty hráš takú hru, že ani nevieš sám akú hru ty s kým hráš vlastne,“ povedal o MOMO-vi Moloch. Obvinil ho z toho, že si vymazáva spolu s Rytmusom negatívne komentáre na Facebooku.

V nedeľu zverejnil Rytmus na svojom Facebookovom profile fotografiu Molocha ako Jima Carreyho vo filme Blbý a Blbší s takýmto popisom: „Jim Carey z Petržalky sa pos**al a dal zablokovať moju video odpoveď AKO IŠIEL MLOK VLADO DO KERESTÚRA. Hehe si sa teda ukázal ty petržalský P**A CHLAPISKO.“

img

Celý konflikt na slovenskej hip-hopovej scéne začal tým, že sa Rytmus vulgárne vyjadril na adresu Ramona Beňa alias Rakbyho, ktorý obratom nahral skladbu „Čau Paťo“. Konflikt postupne eskaloval a postupne sa do neho pozapájali aj ostatní rapperi: MOMO, Separ, Moloch Vlavo a Suvereno.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies