VIDEO Vodička odišla od stojana na benzínke s hadicou v aute. To sa potom diali veci!

NETKY.SK • 1 Marec 2018, 15:53 • 2 min
VIDEO Vodička odišla od stojana na benzínke s hadicou v aute. To sa potom diali veci!

Benzínové pumpy s obsluhou môžu mať aj svoje nevýhody. Niektorí vodiči, zvlášť ak sú neskúsení ako v tomto prípade, si totiž nemusia všimnúť, že hadicu majú stále zasunutú v nádrži a veselo šliapnu na plyn. Ako to dopadne, ukazuje nahrávka z priemyselnej kamery na čerpacej stanici v čínskom okrese Chan-šan.

slovakia

left justify in out

Kuriózna nehoda sa odohrala 24. februára v okrese Chan-šan v provincii An-chuej. Mladá vodička, o ktorej server Sina hovorí ako o začiatočníčke, si bezstarostne hovela za volantom svojho SUV, keď sa obsluha vybrala skontrolovať, koľko benzínu už načerpala. 

 

Ťažko povedať, na čo presne vodička v tej chvíli myslela, ale z nejakého dôvodu sa jej zdalo, že už má benzínu dosť a s autom sa pohla preč, píše server Novinky.cz. Obsluha sa ešte snažila hadicu vybrať, ale nepodarilo sa jej to.

 

Hadica vzápätí vymrštila ženu do povetria a spadla na zem. Krátko na to sa zrútil aj stojan. V tej chvíli už vodička videla, že je zle a auto zastavila. Zamestnankyňa skončila s vykĺbeným ramenom v nemocnici a vodička sa s vedením benzínky dohodla na vyrovnaní škody.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies