VIDEO: Vodič zámerne zranil cyklistu, všetko si s úsmevom natočil na video!

NETKY.SK • 26 Marec 2019, 13:39 • 2 min
VIDEO: Vodič zámerne zranil cyklistu, všetko si s úsmevom natočil na video!

Neuveriteľné, kam až môže zájsť arogancia niektorých vodičov.

slovakia

left justify in out

Britskými médiami sa momentálne šíri hrôzostrašné video. Po jeho tvorcovi už pátra polícia. Prečo? Posúďte sami...

 

Istý britský mladík šoférujúci osobné auto zverejnil na internete video, ktoré pohoršilo širokú verejnosť. Natáča ho zo svojho miesta šoféra na telefón, pričom sníma cyklistu idúceho za ním najskôr po chodníku a následne sa zaradzujúceho za jeho automobil na vozovku. Mladík tmavej pleti zrejme išiel pomerne rýchlo, čo škodoradostný šofér využil. Nečakane totiž dupol na brzdu, cyklista za ním nestihol zareagovať a v plnej rýchlosti narazil do auta takou silou, že rozbil zadné sklo.

 

img

 

Počas celého incidentu, ktorý mal evidentne za lubom, sa drzý šofér usmieval, akoby mu urobilo radosť, že niekoho takmer zabil. S úškrnom na perách sa otraseného cyklistu ešte opýtal, či je všetko v poriadku.

 

Identita mladého šoféra zatiaľ nie je známa, no veríme, že príslušné orgány ho čoskoro dolapia, aby sa mohol zo svojho otrasného a nepochopiteľného činu zodpovedať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies