VIDEO Vodič predviedol nepochopiteľný manéver. Cúval cez rušnú mimoúrovňovú križovatku!

NETKY.SK • 8 Jún 2018, 14:00 • 2 min
VIDEO Vodič predviedol nepochopiteľný manéver. Cúval cez rušnú mimoúrovňovú križovatku!

COLUMBUS - Kamery ministerstva dopravy v americkom štáte Ohio zachytili vodiča, ktorý rušnou križovatkou prešiel tak, že ju celú precúval.

slovakia

left justify in out

Zamestnanci ministerstva dopravy sledovali na kamerách 5. júna rannú premávku na rušnej križovatke pri diaľnici Route 33, keď sa im na monitoroch zjavila scéna, na ktorú sa pozerali so spadnutou sánkou.

 

Vodič bieleho SUV sa totiž rozhodol, že na parkovisku pri obchodnom centre sa dostane jedine tak, že bude cúvať, píše server novinky.cz. Cestou späť prešiel minimálne dve svetelné signalizácie a minimálne raz sa takmer stretol s autom v protismere.

 

Či šlo o riskantný manéver alebo mal vodič nejaké technické problémy, nie je jasné. Ministerstvo sa skôr prikláňa k druhej variante, pretože vodič cúval, aj keď nemusel. Domnievajú sa preto, že mal problémy s prevodovkou a nič iné mu nezostávalo, iba cúvať.

 

„Nebuďte prosím, ako tento vodič,“ stojí vo vyhlásení ministerstva pri zverejnenom videozázname. V tomto prípade sa našťastie nič nestalo, ale aj tak budú nabudúce radšej, ak vodiči s poruchou svoje auto odstavia a zavolajú si odťahovú službu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies