VIDEO Vodič luxusného Lamborghini na maďarskej diaľnici havaroval v 300-kilometrovej rýchlosti

NETKY.SK • 20 Január 2015, 12:20 • 2 min
VIDEO Vodič luxusného Lamborghini na maďarskej diaľnici havaroval v 300-kilometrovej rýchlosti

BUDAPEŠŤ – Mali neuveriteľné šťastie! Vodič luxusného Lamborghini s českými poznávacími značkami išiel na maďarskej diaľnici viac ako 300 kilometrovou rýchlosťou. Samozrejme, že jazdu nezvládol, akoby zázrakom však nehodu so svojím spolujazdcom prežili.

slovakia

left justify in out

Šofér luxusného Lamborghini Huracan zelenej farby takmer viac ako trikrát prekročil povolenú rýchlosť 130 km/h na diaľnici u našich južných susedov.

 

img

 

Zbesilú jazdu natáčal na video spolujazdec a záznam zverejnila na internete maďarská polícia. Vodič v jednej chvíli ide dokonca rýchlosťou 336 km/h. Ten obrovskú rýchlosť nezvládol, preletel cez zvodidlá a skončili mimo cesty. Je neuveriteľné, že obidvaja nehodu prežili.

 

 

Polícia zverejnila dokonca aj fotografie auta po nehode. Auto niekoľko minút po náraze začalo horieť, a tak z neho neostalo takmer nič.

 

img

 

img

 

img

 

Vodič auta je obvinený z nebezpečnej jazdy, verejného ohrozenia a ťažké ublíženie na zdraví, pretože spolujazdec utrpel vážne zranenia. Na Facebooku údajne majiteľ vozidla  napísal, že auto požičal kamarátovi. Škodu má zaplatiť poisťovňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies