VIDEO Vodič autobusu hrdinom: Zachránil ženu, ktorá chcela skočiť z mosta!

NETKY.SK • 31 Október 2013, 12:32 • 2 min
VIDEO Vodič autobusu hrdinom: Zachránil ženu, ktorá chcela skočiť z mosta!

BUFFALO – Skutočný hrdina! Danrnell Barton (37), ktorý pracuje ako vodič autobusu zachránil život mladej študentke, ktorá chcela skočiť z mosta priamo na diaľnicu v americkom meste Buffalo.

slovakia

left justify in out

Celý incident zaznamenala kamera, ktorá bola umiestnená v autobuse. Barton ihneď zastavil autobus keď ženu na moste zbadal, aj napriek tomu, že tým porušil predpisy. Tridsaťsedemročný autobusár na ňu najskôr zakričal, či je v poriadku, ale potom vystúpil a dostal ženu na druhú stranu zábradlia.

Barton voľakedy slúžil v zbore dobrovoľných hasičov, a tak vedel ako sa má zachovať. Keď žena preliezla naspäť na chodník, sadla si spolu so svojím záchrancom na obrubník a chvíľu sa rozprávali. Vodičovi autobusu potom pomohli dvaja cestujúci, ktorých viezol a takisto so ženou komunikovali až kým neprišli záchranári.

Barton sa potom vrátil do svojho autobusu, kde ho cestujúci v stoji vytlieskali.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies