VIDEO Vo väznici v americkom Delaware sa vzbúrili väzni, zajali piatich dozorcov

NETKY.SK • 2 Február 2017, 08:37 • 2 min
VIDEO Vo väznici v americkom Delaware sa vzbúrili väzni, zajali piatich dozorcov

SMYRNA - Skupina trestancov sa v stredu vzbúrila vo väznici v americkom štáte Delaware a zajala piatich dozorcov. Po niekoľkých hodinách postupne prepustili dvoch rukojemníkov.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo okolo 10.30 predpoludním (16.30 SEČ) vo väznici v meste Smyrna. Dozorca v pavilóne C s približne 100 trestancami prostredníctvom vysielačky zalarmoval svojich kolegov, aby mu prišli na pomoc. Vzbúrenci napokon zajali dovedna piatich dozorcov.

 

 

 

Prvého rukojemníka prepustili po približne štyroch hodinách. Zraneného rukojemníka previezli do nemocnice, avšak jeho zranenia údajne nie sú život ohrozujúce. Ďalšieho rukojemníka prepustili o niekoľko hodín neskôr.

 

 

 

Polícia oznámila, že vyjednávanie so vzbúrencami vo väznici s približne 2500 väzňami pokračuje. Celý pavilón C však ostáva pod kontrolou vzbúrencov.

 

Väznica v Smyrne je najväčším nápravnovýchovným zariadením pre mužov v štáte Delaware.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies