VIDEO Vo francúzskom bare sa odohral nečakaný incident: Do prevádzky vtrhol zvláštny hosť

NETKY.SK • 2 Október 2018, 13:01 • 2 min
VIDEO Vo francúzskom bare sa odohral nečakaný incident: Do prevádzky vtrhol zvláštny hosť

Kým si hostia pokojne popíjali kávičku, dvere sa rozleteli a v prevádzke sa strhla panika!

slovakia

left justify in out

V jednom z barov vo francúzskom mestečku Chantilly severne od Paríža prebiehal úplne bežný a pokojný deň. Až do chvíle, kým sa vo dverách neobjavil... kôň!

 

Mesto Chantilly je vo francúzsku známe tým, že sa tu konajú dostihy, preto sa v jeho okolí nachádza množstvo stajní so špeciálnymi chovmi koňov. Jeden z nich sa zrejme rozhodol, že si spraví menší výlet, a tak sa zatúlal až do spomínaného baru.

 

Stéphane Jasmin, majiteľ podniku, sa vyjadril, že zviera vrazilo do dverí, vniklo do miestnosti a splašene vykopávajúc zadnými nohami sa prebehlo po úzkom priestore popri bare. Po ceste zničilo niekoľko stoličiek a stôl. Následne sa otočilo a vybehlo na parkovisko, kde sa ho už podarilo odchytiť.

 

Jasmin tvrdí, že mu vznikla škoda 10-tisíc eur, nikomu sa však nič nestalo, návštevníci stihli včas uniknúť. V poriadku je aj dobrodružná kobyla Agrippine, ktorá si ale podobné výjazdy do budúcna zrejme lepšie premyslí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona