VIDEO Vlakovú stanicu pri parížskom Disneylande na dve hodiny evakuovali

NETKY.SK • 19 August 2016, 06:34 • 2 min
VIDEO Vlakovú stanicu pri parížskom Disneylande na dve hodiny evakuovali

PARÍŽ - Vlakovú stanicu v blízkosti parížskeho Disneylandu vo štvrtok večer na dve hodiny evakuovali v dôsledku pohotovosti, ktorú vyvolal podozrivý balík.

slovakia

left justify in out

Predmet následne preskúmal špeciálny tím na odstraňovanie výbušnín.

 

Reportér tlačovej agentúry The Associated Press sa stal svedkom zásahu polície a bezpečnostných zložiek Francúzskej železničnej spoločnosti SNCF na stanici Marne-la-Vallée približne 25 kilometrov východne od metropoly. Polícia stanicu uzavrela. Tisícky pasažierov sa do vlakových súprav mohli vrátiť až po zhruba dvoch hodinách, pričom vlaky premávali aj naďalej s čiastočnými zdržaniami.

 

 

Parížska polícia zásah kvôli "podozrivému balíku" na vlakovej stanici Marne-la-Vallée potvrdila. Ďalšie podrobnosti však bezprostredne neposkytla.

 

Prevádzku parížskeho Disneylandu daný incident neovplyvnil. Potvrdili to predstavitelia zábavného parku, ktorý ročne navštívi zhruba 15 miliónov turistov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies