VIDEO Viola Beach majú videoklip k piesni Boys That Sing

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 16:05 • 2 min
VIDEO Viola Beach majú videoklip k piesni Boys That Sing

BRATISLAVA - Fanúšikovia a fanúšičky anglickej indierockovej kapely Viola Beach, ktorej členovia zahynuli vo februári pri autonehode vo Švédsku, si môžu pozrieť videoklip k piesni Boys That Sing. V prevažne čiernobielom videoklipe sa objavili aj členovia formácie, a tiež animácie od Komixx Entertainment a Mackinnon & Saunders Digital Studios.

slovakia

left justify in out

Skladba pochádza z debutového, eponymného albumu formácie Viola Beach, ktorý vychádza práve dnes. Nahrávka obsahuje celkovo deväť skladieb, vrátane singla Swings And Waterslides. "Sme nesmierne hrdí na všetko, čo chlapci za taký krátky čas dosiahli. Craig, Jack, Kris, River a Tom spoločne zdieľali veľkú vášeň, talent a oddanosť hudbe. Veríme, že najlepším spôsobom, ako osláviť životy našich synov, je vydať album s ich skladbami," uviedli rodiny zosnulých v oficiálnom vyhlásení.


Viola Beach vznikli v roku 2015 a vlani vydali aj spomínaný debutový singel Swings And Waterslides, pričom vystúpili napríklad na festivaloch v Readingu a Leedsi. Kris Leonard (gitara, spev), River Reeves (gitara), Tomas Lowe (basgitara) a Jack Dakin (bicie) zahynuli spolu s manažérom Craigom Tarrym 13. februára neďaleko Štokholmu, keď sa vracali z vystúpenia na festivale Where is the Music?, ktoré bolo ich vôbec prvým koncertom mimo Veľkej Británie. Podľa vyšetrovateľov vodič nerešpektoval svetelnú signalizáciu, obehol stojace vozidlá, pričom auto prerazilo dvoje bariér na zdvíhacom moste a následne padalo viac ako 25 metrov do vody.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies