VIDEO Vieme, koľkokrát by umreli zlodeji vo filme Sám doma 1 a 2!

NETKY.SK • 17 Január 2014, 13:46 • 2 min
VIDEO Vieme, koľkokrát by umreli zlodeji vo filme Sám doma 1 a 2!

NEW YORK – Filmy s Macaulayom Culkinom Sám doma 1 a 2, určite každý pozná. Takisto ako aj dvoch záporných hrdinov – zlodejov Harryho a Marva. Ak ste si doteraz boli istí, že títo dvaja za žiadnych okolností nemohli prežiť, to čo im malý Kevin vo filme pripravil, máte pravdu!

slovakia

left justify in out

Americká šou s názvom Screen Junkies sa zaoberá tým, že za pomoci doktora Adama Friedlanda analyzuje, čo by sa v reálnom živote stalo akčným hrdinom, ktorí utrpia zranenia vo filme. V tejto časti sa ocitli tzv. mokrí bantidi resp. dlhoprstí banditi Marv Merchants a Harry Lime.

Dvojica zlodejov prežila v dvoch pokračovaniach filmu Sám doma doslova peklo, ktoré by si vyžiadalo niekoľko životov. Tehly do hlavy, zásahy elektrickým prúdom a krkolomné pády. Toto všetko a ešte omnoho viac prežili títo dvaja zlodeji.

Doktor Friedland však prišiel k záveru, že keby sa im to stalo v skutočnosti, na natočenie filmov Sám doma 1 a 2 by potrebovali deväťkrát Harryho a 14-krát Marva, pretože by podľahli množstve zraneniam.

Pozrite si, aké vážne poranenia by sa im v skutočnosti stali



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies