VIDEO Veľmi zlé rozhodnutie: Chcela si skrátiť cestu, spadla medzi hladných žralokov!

NETKY.SK • 17 Október 2018, 13:13 • 2 min
VIDEO Veľmi zlé rozhodnutie: Chcela si skrátiť cestu, spadla medzi hladných žralokov!

Žena chcela ušetriť čas, tak si vymyslela skratku. Bola to však poriadna chyba, mohlo to skončiť veľmi zle.

slovakia

left justify in out

V istom obchodnom centre v čínskom meste Ťia-sing majú okrem obchodov, kaviarní a reštaurácii aj netradičnú atrakciu. Ide vodnú nádrž v tvare tunela, v ktorej chovajú žralokov. Tých môžu návštevníci pozorovať.

 

V čase incidentu bolo obchodné centrum zatvorené, no nachádzalo sa tu niekoľko zamestnancov. Jedna z predavačiek sa rozhodla, že si cestu na druhú stranu skráti vrchom nádrže, avšak potkla sa tak nešťastne, že spadla priamo do vody k dvom približne metrovým žralokom citrónovým.

 

Nehodu si našťastie okamžite všimli ostatní zamestnanci a kolegyni pribehli na pomoc. Po nekonečnej minúte, kedy predavačka podliehala panike, ju z nádrže vytiahli dvaja muži. Nebola zranená, no zato v poriadnom šoku.

 

Most, cez ktorý sa žena pokúsila prebehnúť, bol v čase jej pádu uzavretý, kompetentní zriadenci sa totiž práve chystali žralokov kŕmiť. To bol zároveň dôvod, prečo bola nádrž otvorená. Hovorca obchodného centra však napriek tomu uviedol, že žraloky sú ešte veľmi mladé a pre človeka nepredstavujú riziko. Nikto z nás by sa však určite nechcel nachádzať v ich tesnej blízkosti v čase kŕmenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies