VIDEO Veľké prekvapenie v UFC: Diaz zdolal McGregora, Tate zobrala titul Holm

NETKY.SK • 6 Marec 2016, 08:20 • 2 min
VIDEO Veľké prekvapenie v UFC: Diaz zdolal McGregora, Tate zobrala titul Holm

LAS VEGAS – Bol to zápas, na ktorý čakali športoví fanúšikovia na celom svete. Dvaja kontroverzní zápasníci MMA Conor McGregor a Nate Diaz sa postavili proti sebe.

slovakia

left justify in out

Featherweightový šampión Conor McGregor, ktorý zápasil v kategórii do 145 libier nastúpil tentoraz v kategórii do 170 libier. Írsky šampión mal pôvodne zápasiť s brazílskym šampiónom Rafaelom dos Anjosom v kategórii lighweight. Ten sa však zranil a namiesto neho zápas vo vyššej váhovej kategórii zobral Diaz.

 

Prvé kolo jednoznačne dominoval Írsky šampión McGregor, ktorý uštedril Diazovi niekoľko tvrdých úderov, po ktorých Diaz začal krvácať nad pravým okom.

 

V druhom kole sa Diaz prebudil a niekoľkokrát trafil McGregora veľmi dobre mierenými direktmi, po ktorých sa Ír začal potácať. To využil Diaz a McGregora stiahol na zem, kde ho po sérii tvrdých úderov nakoniec uškrtil na zemi zo zadu. McGregor odklepal v druhom kole.

 

 

 

OMGOMG IT TOOK HIM 2 ROUNDS!!MCGREGOR VS DIAZ FINISH!!!!! #UFC196MMA Fight Night Live

Posted by MMA Fight Night Live 2 on Saturday, March 5, 2016

 

 

 

 

Na akcii s názvom UFC 196 sa konal aj titulový zápas medzi Holly Hollm a Mieshou Tate. Šampiónka Hollm, ktorá porazila Rondu Rousey však prišla o opasok, pretože Tate ju uškrtila zo zadu rovnako ako Nate Diaz McGregora.

 

 

 
HOLM vs TATE FINISH

WOW WOW WOWHolm vs Tate Finish!!!!! #UFC196MMA Fight Night Live

Posted by MMA Fight Night Live 2 on Saturday, March 5, 2016




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona