VIDEO Veľké gesto Ibrahimoviča: Tetovaniami chce upozorniť na ľudí trpiacich hladom

NETKY.SK • 16 Február 2015, 10:45 • 2 min
VIDEO Veľké gesto Ibrahimoviča: Tetovaniami chce upozorniť na ľudí trpiacich hladom

PARÍŽ - V sobotňajšom súboji 25. kola francúzskej futbalovej Ligue 1 medzi úradujúcim majstrom Parížom St. Germain a SM Caen (2:2) opäť upútal na seba pozornosť domáci útočník Zlatan Ibrahimovič. Ten dostal už v druhej minúte žltú kartu po tom, čo strelený gól oslávil vyzlečením dresu a pritom ukázal potetované telo. Ako sa neskôr ukázalo, nebolo to z jeho strany samoľúbe gesto, ale starostlivo naplánovaný marketingový ťah.

slovakia

left justify in out

Švédsky ostrostrelec na nedeľňajšej tlačovej konferencii vysvetlil, že tým chcel upozorniť na problém ľudí trpiacich hladom a podporil Svetový potravinový program. "Na celom svete trpí 805 miliónov ľudí hladom," zdôraznil. Ibrahimovič si pred stretnutím nechal dočasne potetovať telo menami. Dosiaľ iba tajomne tvrdil, že majú pre neho zvláštny význam. V sobotu však jeho charitatívna kampaň vygradovala a o deň neskôr všetko vysvetlil. "Keď som si v zápase s Caen vyzliekol tričko, všetci sa ma pýtali, o čom sú tie nové tetovania. Sú to mená 50 reálnych ľudí, ktorí trpia hladom," vysvetlil Ibrahimovič a zároveň predstavil špeciálne video, ktoré sa začalo okamžite šíriť internetom.

 

 

Laurent Blanc svojho zverenca pokarhal za oslavy s vyzlečením dresu "odmenené" žltou kartou . "Neviem, či to bol dobrý nápad. Dúfam, že zajtra v osemfinále Ligy majstrov proti Chelsea sa to nebude opakovať," vzdychol si Blanc.

 

 

"Ibru" bude však vyzlečené tričko niečo stáť. Po ďalšej žltej karte ho totiž čaká automatický trest a odsedí si tak najbližší ligový zápas s Monacom, informovala agentúra AP.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies