VIDEO Vedci uverejnili názov najšťastnejšej piesne na svete: Toto je ona!

NETKY.SK • 19 September 2018, 11:16 • 2 min
VIDEO Vedci uverejnili názov najšťastnejšej piesne na svete: Toto je ona!

Vypočujte si túto skladbu, zaručene vám dvihne náladu!

slovakia

left justify in out

To, že hudba dokáže ovplyvniť emócie človeka je všetkým dobre známe. Ak ste nemali práve najlepší deň, potom zrejme nie je dobrým nápadom vypočuť si melancholické melódie, ani srdcervúce soundtracky z filmov. Podľa vedcov by ste si mali do slúchadiel pustiť toto!

 

Hoci hudobný vkus je naozaj bytostne individuálnou záležitosťou, vedci vytvorili akýsi „vzorec šťastia“, na základe ktorého určili, aká skladba poslúži na zlepšenie nálady väčšine populácie, bez ohľadu na to či ide o metalistu, človeka obľubujúceho klasiku alebo rap. Do svojho testovania zapojili 2000 ľudí, ktorí si vypočuli skladby z posledných päťdesiatich rokov. S veľkým náskokom sa najšťastnejšou piesňou stala Don´t Stop Me Now od skupiny Queen.

 

Svoj podiel má na tom skutočnosť, že ide naozaj o veľmi populárny hit, ktorý pozná väčšina z nás, a tak si ho môže ihneď začať pospevovať a podupkávať si do rytmu. Je veľmi energická a jej text a melódia pôsobia na psychiku doslova blahodarne.

 

Tak si ju vypočujte a aj vy budete nezastaviteľní!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies