VIDEO Veci z Janukovyčovho luxusného sídla sťahovali tri dni!

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 15:00 • 2 min
VIDEO Veci z Janukovyčovho luxusného sídla sťahovali tri dni!

KYJEV – Na verejnosť unikli zábery z bezpečnostných kamier v Janukovyčovej luxusnej vile v Medzihorí. Sťahováci mali plné ruky práce so všetkými vecami zosadeného ukrajinského prezidenta Viktora Janukovyča.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Sťahovanie sa začalo už 19. februára, kedy sa strety medzi policajtmi a demonštrantami v Majdane začali vyhrocovať a medzi opozíciou a vládou prebiehali intenzívne rokovania. Intenzívne sťahovanie prebehlo 21. Februára – niekoľko hodín pred podpísaním dohody o ukončení krízy na Ukrajine medzi Janukovyčom a opozíciou, ktorá hovorila o zmene ústavy a predčasných parlamentných voľbách v decembri.

Posledné nákladne vozy opustili Janukovyčovu vilu v Medzihorí okolo štvrtej hodiny rannej 22. Februára. Iba pár hodín po tom, čo sa na verejnosť začali vynárať správy o tom, že Janukovyč opustil svoje luxusné sídlo. V rezidencii ostalo iba zopár neozbrojených strážcov a neskôr sa do nej dostali demonštranti a novinári.

Na prvom videu prišlo niekoľko mužov a začalo 19. februára odvážať veci z Janukovyčovej vily v medzihorí.


Na druhom videu z 21. a 22. februára je vidieť ako sťahujú tie najcennejšie obrazy v Janukovyčovej vily. Okolo 21:24 sa objaví sám ex-prezident, ktorý sťahovanie začne riadiť. Na záberoch je jasne vidieť, že sa do svojej vily už neplánuje vrátiť.

 


Interaktívnu prehliadku Janukovyčovej vily si môžete pozreiť TU!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona