VIDEO Variant s ležiacim hráčom v múre neodvrátil gól v Brazílii

NETKY.SK • 8 Máj 2014, 17:49 • 2 min
VIDEO Variant s ležiacim hráčom v múre neodvrátil gól v Brazílii

SAO PAULO - Cristiano Ronaldo v odvetnom semifinále Ligy majstrov 2013/2014 dokonal skazu Bayernu Mníchov, keď v záverečnej minúte z priameho kopu strelou popod múr Bavorov stanovil konečné skóre na 4:0 a prikrášlil postup Realu Madrid do finále.

slovakia

left justify in out

V Brazílii chceli predísť tomu, aby sa lopta dostala do siete takýmto spôsobom, keď hráči stojaci v múre vyskočia a lopta prejde pod nimi až do bránky. A tak si jeden z hráčov ľahol na trávnik hneď za svojimi spoluhráčmi v múre a svojím telom istil spodnú časť "steny" pred brankárom.


Vlani s tým prišli hráči klubu Figueirense, tentoraz rovnaký kúsok predviedli futbalisti mužstva Ponte Preta zo Sao Paula v 2. kole Brazílskeho pohára proti tímu Paraná. Domáci viedli 1:0, keď v 44. min chceli zabrániť hosťom skórovať aj s tzv. ležiacim múrom, ale Lúcio Flávio sa nenechal vyrušiť netradičným obranným kúskom a loptu zo 17 m poslal pravačkou pekným oblúčikom ponad múr do siete. Hráči Ponte Preta však napriek inkasovanému vyrovnávajúcemu gólu napokon postúpili ďalej, keď uspeli v penaltovom rozstrele 8:7. 

 

 

 

Fantastický gól Ronalda

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies