VIDEO Väčšie prsia bez plastiky? Češka vás naučí, ako si ich nakresliť!

NETKY.SK • 15 Október 2013, 18:12 • 2 min
VIDEO Väčšie prsia bez plastiky? Češka vás naučí, ako si ich nakresliť!

BRATISLAVA - Mladá blondínka nahrala krátke video, v ktorom ženám radí, ako rýchlo a najmä lacno zväčšiť objem hrudníka až o dve čísla.

slovakia

left justify in out

Nepoznám ženu, ktorá by zo seba nemala nejaký mindrák. Jedna je príliš nízka, druhá neprimerane vysoká, tretia má veľké boky, štvrtá zas vyzerá ako trinásťročný chlapec. Rozhodne najviac žien však zvykne riešiť svoj hrudník.
Túto problematiku si všimla aj mladá Češka, ktorej problémy iných žien nie sú ľahostajné a tak sa rozhodla, že im pomôže a vyjde na svetlo sveta so svojím jedinečným trikom. Prsia si dokáže nakresliť! A ako správna žena, šminkami.

Takto sa kreslia prsia

Aby ste sa dočkali výsledného efektu, potrebujete nasledovné náčinie: korektor, tmavý mejkap, hnedý očný tieň, púder, kozmetické štetce, krém alebo olej a najmä, absenciu zdravého úsudku. A ako na konci podotkne aj majsterka líčenia pŕs, správnu podprsenku.

Dominika Myslivcová nie je úplne neznáma slečna, vlastný blog má už od jedenástich. K tomu neskôr pribudol internetový obchod, ktorý nazvala „Nejrůžovější obchůdek“. Predáva v ňom najmä oblečenie a doplnky, samozrejme, v ružovej farbe. A ako sa na správnu celebritu patrí, nechýbajú ani predmety s jej vlastnou fotografiou.

Na svojom profile na Facebooku, kde má vyše 70-tisíc fanúšikov, na seba prezradila: „Jsem blondýnka. Mám ráda styl barbie a možná vypadám povrchně, ale věřím, že nejsem hloupá a vím, co od života chci. Rozhodně nejsem dokonalá, prostě normální holka jako ostatní. I já mám své chyby a nedostatky. Mrzí mě, že se najdou i takoví lidé, co dokáží jen kritizovat, aniž by mě znali.“

Nuž, keby sa Dominika narodila za veľkou mlákou, pravdepodobne by už bola boháčkou. Alebo sa to zdá len mne, že veľmi pripomína Jennu Marbles, ktorá zarába nekresťanské peniaze publikovaním videí tohto typu?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies