VIDEO V uliciach Prahy električky vo farbách Sparty

NETKY.SK • 12 November 2013, 12:11 • 2 min
VIDEO V uliciach Prahy električky vo farbách Sparty

PRAHA - V utorok sa do ulíc Prahy prvýkrát vydali špeciálne električky s motívmi futbalovej a hokejovej Sparty.

slovakia

left justify in out

Oba kluby v nasledujúcich dňoch oslávia jubileá od svojho založenia - futbalisti v sobotu 120. a hokejisti začiatkom decembra 110. výročie. "Nápad vznikol vo chvíli, keď sme sa začali stretávať s kolegami z hokejovej Sparty a uvažovali sme o tom, ako prepojiť významné výročia," uviedol tlačový hovorca futbalovej Sparty Ondřej Kasík. Hokejista Petr Ton verí, že aj tento krok pomôže obom Spartám k zisku majstrovského titulu. "Veľmi po ňom túžime a urobíme maximum, aby sme sa na konci sezóny tešili," povedal Ton.

Obe Sparty sú v súčasnosti lídrami svojich súťaži - hokejisti vedú s päťbodovým náskokom pred Hracom Králové, futbalisti majú pred druhou Plzňou rovnaký odstup. Paradoxom je, že električky Sparty budú premávať aj popri štadióne v Edene, na ktorom hráva svoje domáce stretnutia najväčší rival "rudých" Slavia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona