VIDEO V Trump Tower vypukol požiar, hasiči ho už majú pod kontrolou

NETKY.SK • 8 Január 2018, 14:05 • 2 min
VIDEO V Trump Tower vypukol požiar, hasiči ho už majú pod kontrolou

NEW YORK - Požiar, ktorý vypukol v pondelok ráno miestneho času v mrakodrape Trump Tower v centre amerického mesta New York, dostali hasiči pod kontrolu. S odvolaním sa na oznámenie tamojšej polície o tom informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Požiar v budove, v ktorej sa nachádza súkromná newyorská rezidencia amerického prezidenta Donalda Trumpa s rodinou, si podľa hasičského zboru vyžiadal zranenie dvoch ľudí - civilistu a hasiča, uviedla agentúra AP. Budovu v dôsledku požiaru evakuovať nemuseli, potvrdila polícia.

 

Zábery zverejnené televíznou stanicou NBC ukázali na streche mrakodrapu približne desiatku zasahujúcich hasičov. Zo strechy 58-poschodovej budovy vo štvrti Manhattan bolo vidno stúpať hustý dym.

 

Hasiči neskôr potvrdili, že "malý požiar spôsobený elektrickým vedením je pod kontrolou".

 

V čase incidentu sa prezident Trump v objekte nenachádzal. Krátko po svojej inaugurácii do úradu vlani v januári sa presťahoval do Bieleho domu vo Washingtone, vysvetlila DPA. Jeho manželka Melania so synom Byronom ho nasledovali vlani v lete.

 

 

Správu budeme aktualizovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies