VIDEO V televíznej diskusnej relácii v Jordánsku to vrelo: Lietali fľaše a stoličky!

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 07:10 • 2 min
VIDEO V televíznej diskusnej relácii v Jordánsku to vrelo: Lietali fľaše a stoličky!

LONDÝN - Politická diskusná relácia jordánskej televízie skončila fyzickou potýčkou, keď sa dvaja hostia rozhodli si vzájomné názorové nezhody ohľadne sýrskeho prezidenta Bašára Asada a konfliktu v pásme Gaza vysvetliť "ručne-stručne".

slovakia

left justify in out

Informoval o tom v nedeľu britský spravodajský portál telegraph.co.uk. Do diskusie, ktorú Josat TV odvysielala vo štvrtok, prijali pozvanie novinár Šakr al-Johari spolu s právnikom a aktivistom Samihom Khraisom. 
      

Uprostred debaty však Johari stratil sebaovládanie a hodil po svojom oponentovi fľašu vody. S výsledkom svojho počínania sa evidentne neuspokojil a tak po aktivistovi vrhol ešte aj stoličku. Moderátor sa snažil rozvášneného novinára spacifikovať, to sa ale podarilo až štúdiovému technikovi.   

 

The Telegraph uviedol, že nešlo o prvú Johariovu potýčku pred televíznymi kamerami - tento novinár sa pobil už počas debaty o Sýrii v máji.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies