VIDEO V tejto krajine sa odohráva olympiáda: Takto v Rusku bijú homosexuálov!

NETKY.SK • 7 Február 2014, 13:52 • 2 min
VIDEO V tejto krajine sa odohráva olympiáda: Takto v Rusku bijú homosexuálov!

MOSKVA – V ruskom meste Soči sa včera začala zimná olympiáda. Jednou z najdiskutovanejších tém je ruský zákon, ktorý zakazuje propagáciu homosexualitu. Takto sa v Rusku správajú k homosexuálom!

slovakia

left justify in out

Video zverejnila organizácia pre ľudské práva Human Rights Watch (HRW) a sú na ňom zachytené brutálne zábery ako tzv. samozvaní ochrancovia Ruska šikanujú a mlátia homosexuálov a dokonca si ich aj natáčajú na video. 

 

Zábery sú naozaj pre silné povahy na jednou videu muž s pištoľou núti muža aby sa sám „znásilňoval“ rozbitou fľašou. Skupina pravicových extrémistov si pod falošnými prezývkami dohadzujú „rande“ na internete. Keď tam prídu vrhne sa na nich skupinka ľudí, ktorí ich brutálne zbijú. Hovoria si „hliadka proti pedofilom“.

 

Ruský prezident Vladimír Putin nedávno ubezpečil gejov a lesbičky, že sa v Soči nemajú čoho báť, ale deti majú nechať na pokoji.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies