VIDEO V Soule majú vlastného Kima Čong-una: Chodí s ochrankou a nemá problém fotografovať sa s ľuďmi

NETKY.SK • 27 December 2017, 10:00 • 2 min
VIDEO V Soule majú vlastného Kima Čong-una: Chodí s ochrankou a nemá problém fotografovať sa s ľuďmi

BRATISLAVA - Južná Kórea žije v denno-dennom strachu zo svojho suseda, komunistickej Kórejskej ľudovodemokratickej republiky (KĽDR) a milióny Juhokórejčanov sa denne budia s obavou, ako ďaleko zašiel severokórejský diktátor Kim Čong-un v realizácii svojich šialených plánov.

slovakia

left justify in out

Málo sa ale vie o tom, že Kim Čong-un chodí bežne po uliciach juhokórejskej metropoly Soul, zdraví sa s okoloidúcimi, rozdáva podpisy a ochotne pózuje ľuďom na spoločných "selfíčkach". Juhokórejčan, ktorý sa predstavuje ako Dragon Kim a navlas sa podobá na obávaného severokórejského vodcu.

"Keď som slúžil v armáde, všetci mi hovorili, že naozaj vyzerám ako Kim Čong-un. Takže som si začal kupovať jeho kostýmy a robiť si účesy, aké má on," hovorí juhokórejský dvojník, ktorý sa na tento koníček dal už pred štyrmi rokmi a v prestrojení za severokórejského diktátora sa objavil už vo viacerých svetových metropolách.

"Ľuďom sa páči, čo robím, pretože vedia, že nejde v skutočnosti o žiadnu politiku, a že je to iba žart," vyjadril sa Dragon Kim. Spomína však aj na situácie, keď si niektorí z okoloidúcich naozaj mysleli, že je severokórejským vodcom. Stávalo sa mu to najčastejšie v Spojených štátoch. "Niektorí ľudia boli agresívni, snažili sa ma aj udrieť," spomína.

Krátka prechádzka po centre Soulu, ktorú Dragon Kim absolvoval však ukázala, že za skutočného Kima Čong-una ho nepokladajú len Američania. "Niektorí ľudia hovoria, že je nebezpečný. Ale my sa ho nebojíme. Nebojíme sa Kima Čong-una," povedal v prítomnosti prísne zazerajúceho dvojníka evidentne vystrašený a zneistený obyvateľ Soulu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies