VIDEO V seriáli The Alienist sa predstaví aj herec Sean Astin

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 15:13 • 2 min
VIDEO V seriáli The Alienist sa predstaví aj herec Sean Astin

BRATISLAVA - Americký herec a režisér Sean Astin si zahrá v seriáli The Alienist televízie TNT. Rodák z kalifornskej Santa Monicy stvárni ambiciózneho a zásadového newyorského policajného komisára a neskoršieho amerického prezidenta Theodorea Roosevelta, ktorý je rozhodnutý zbaviť sa korupcie v polícii. Aj napriek tomu, že je zvyknutý na kriminalitu, keď v meste začnú vraždiť deti, pobúri ho to a horlivo sa podujme pátrať po ich vrahovi.

slovakia

left justify in out

Seriál je adaptáciou rovnomenného románu Caleba Carra (v češtine vyšiel pod názvom Psychiatr, pozn. SITA) a bude sa odohrávať na konci 19. storočia v New Yorku. O réžiu sa postará Jakob Verbruggen. V novinke sa tiež predstavia aj nemecký herec Daniel Brühl a jeho waleský kolega Luke Evans.

 

Brühl stvárni neúnavného kriminalistického psychológa Lászloa Kreizlera, ktorého spolu s jeho priateľom, novinárom Johnom Mooreom v podaní Evansa privolajú k vraždám mladých prostitútov v meste. Spomínaný Theodore Roosevelt ich poverí tajným preskúmaním prípadu, pričom sa dvojica s pomocou psychológie a rôznych nových metód vyšetrovania dostane na stopu jednému z prvých masových vrahov v New Yorku. Okrem nich si v projekte, ktorý momentálne nakrúcajú Budapešti, zahrajú aj Dakota Fanning, Robert Wisdom, Q'orianka Kilcher, Matt Lintz, Matthew Shear a Douglas Smith. Seriál začnú vysielať koncom tohto roka. 

Sean Patrick Astin je známy najmä ako hobit Samved Mukro z trilógie Pán prsteňov (2001, 2002, 2003). Hral napríklad aj vo filmoch The Goonies (1985), Vojna Roseovcov (1989), Rudy (1993), 50x a stále po prvý raz (2004), Klik (2006), Forever Strong (2008), Amazing Love (2012), Do You Believe? (2015) či The Do Over (2016). Ako režisér spolupracoval na seriáloch Perversions of Science (1997) alebo Angel (1999 - 2004). 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies