VIDEO V septembri sa do kín vráti Bridget Jonesová

NETKY.SK • 22 August 2016, 15:40 • 2 min
VIDEO V septembri sa do kín vráti Bridget Jonesová

BRATISLAVA - V septembrovej ponuke kín figurujú viaceré divácky príťažlivé filmové tituly. Medzi nimi je aj romantická komédia Dieťa Bridget Jonesovej (Bridget Jones's Baby) s Renée Zellweger v hlavnej úlohe. Réžie britsko-francúzsko-americkej snímky sa ujala Sharon Maquire, pod scenár sa podpísali Emma Thompson, Helen Fielding a Dan Mazer.

slovakia

left justify in out

Utrpenie hlavnej hrdinky - najväčšej smoliarky v dejinách - sa neskončilo. Bridget je stále bez chlapa. "Trochu vyrástla, stala sa z nej úspešná televízna produkčná, zarába dosť peňazí, lepšie vyzerá a stále lepšie sa oblieka, ale je to stále tá istá Bridget, ktorá priťahuje problémy ako magnet," hovorí o svojej najslávnejšej postave jej predstaviteľka Renée Zellweger.

 

Ako názov tretieho dielu slávnej série napovedá, hlavným problémom bude tentoraz neplánované tehotenstvo. Taká vec dokáže vykoľajiť aj životom ostrieľanú Jonesovú, zvlášť keď netuší, s kým dieťa počala. K otcovstvu sa zodpovedne postavia ako praví chlapi obaja potenciálni otcovia - úspešný prevádzkovateľ internetovej zoznamky Jack Quant i stará láska, seriózny právnik Mark Darcy, teda až kým nezistia, že šanca na otcovstvo je len päťdesiatpercentná. Ako sa blíži termín pôrodu, Bridget cíti, že bude musieť s pravdou von a hlavne, že si bude musieť vybrať, komu bude jej dieťa hovoriť "otecko". Normálny človek by poslal oboch mužov na testy otcovstva, lenže Bridget Jonesová nie je normálna, ale výnimočná.

 

"Vďaka Bridget sa celá jedna generácia žien uistila, že je úplne v pohode zostať v sobotu večer sama doma, pozerať televíziu, jesť pritom chipsy priamo z vrecka a nestresovať sa tým, že telefón ani raz nezazvoní," vysvetľuje Zellweger mimoriadnu obľubu celoživotnej smoliarky, ktorá neprestáva dúfať, že sa k nej šťastie konečne postaví čelom.

 

Okrem Renée Zellweger sa diváci môžu tešiť na herecké výkony Colina Firtha, Patricka Dempseyho, Emmy Thompson či Jima Broadbenta.

 

Komédiu Dieťa Bridget Jonesovej uvedie do kín od 15. septembra spoločnosť CinemArt SK.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona