VIDEO V Rumunsku vyčíňali fanúšikovia: Lewandowského ohrozil delobuch

NETKY.SK • 12 November 2016, 12:13 • 2 min
VIDEO V Rumunsku vyčíňali fanúšikovia: Lewandowského ohrozil delobuch

BUKUREŠŤ - Polícia v Bukurešti vypočula v piatok večer dvanásť poľských a päť rumunských fanúšikov, ktorí boli podozriví z vyčíňania počas futbalového zápasu Rumunsko - Poľsko v kvalifikácii MS 2018.

slovakia

left justify in out

Nepríjemný incident sa odohral aj priamo na ihrisku, pričom v ohrození bol poľský útočník Robert Lewandowski. Asi meter od neho explodoval v 55. minúte zápasu delobuch.

 

 

Lewandowski sa pri rohovom kope svojho tímu gestom snažil upozorniť na delobuch, ktorý doletel z hľadiska blízko pred rumunskú bránu, ale ten okamžite explodoval a ohlušil kanoniera Bayernu Mníchov. Poľský ostrostrelec sa zvalil na zem a na niekoľko minút sa ocitol v opatere lekárov. Slovinský rozhodca Damir Skomina zápas E-skupiny prerušil, ale po pár minútach sa v hre pokračovalo. Na ihrisko sa vrátil aj Lewandowski a dvomi gólmi v závere spečatil víťazstvo Poliakov 3:0.

 

 

"Našťastie je všetko v poriadku. V prvom momente som nevedel, čo sa deje, predsa len to vybuchlo veľmi blízko pri mne. Poriadne ma to ohlušilo a štípali ma oči. Som rád, že to dopadlo takto, ale nemusel som mať toľko šťastia a mohlo sa to skončiť horšie. Takéto veci do futbalu nepatria," povedal poľským médiám Lewandowski.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies