VIDEO V rieke sa objavil záhadný vír, obyvatelia mesta sa obávali katastrofy!

NETKY.SK • 23 Október 2018, 12:06 • 2 min
VIDEO V rieke sa objavil záhadný vír, obyvatelia mesta sa obávali katastrofy!

Obyvatelia veľkého čínskeho mesta si nevedeli vysvetliť záhadný úkaz, ktorý sa objavil na hladine inak pokojnej rieky.

slovakia

left justify in out

Pokojný deň v čínskom meste Hangzhou narušila netradičná udalosť. Uprostred rieky Qiantang, ktorá sa tiahne týmto veľkomestom, sa náhle objavili víry a voda akoby vrela. Miestni sa nevysvetliteľnému javu len neveriacky prizerali a obávali sa toho, čo sa bude diať ďalej.

 

Inak pokojná hladina rieky náhle pripomínala skôr rozbúrenú vírivku, voda sa tu krútila a prebublávala, čo samozrejme ponúklo priestor pre nejedného konšpirátora.

 

 

Napokon sa však celá situácia vysvetlila. Príčinou desivého vírenia vody bola stavba metra, ktorá prebiehala v tom čase presne pod riekou. Razenie piatej trasy miestnej hromadnej podzemnej dopravy spôsobilo, že sa spojil bioplyn s mazivom použitým pri stavbe tunelového štítu, čo vytvorilo množstvo bublín vyrážajúcich na hladinu.

 

Napriek tomu, že tento jav pôsobil vskutku strašidelne, nedošlo k žiadnym ujmám. Dokonca sa nijako nenarušila ani statika budovaného tunela metra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies